Menu
Cart

Privacy Policy

PROTECTIA DATELOR PERSONALE - POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

INTELLITECH SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana si interna aplicabila privind protectia datelor. 

SC INTELLITECH SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 28433.
Date companie: SC INTELLITECH SRL

Sediu: Loc. Bogdana nr. 252, jud. Salaj
Punct de lucru: Str. Soarelui nr. 19B, Dumbravita, jud. Timis
CUI: RO 15 94 66 87, ORC: J31/740/2003
Banca: Raiffeisen Bank, Suc. Timisoara
Cont: RO85 RZBR 0000 0600 0454 0306
Tel. / Fax: 0040 256 248 647 / 0356 420 234
Mail: vanzari at intellitech.ro

Unde va sunt stocate datele?

Datele pe care le colectam de la utilizatorii site-ului sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE) - Romania si pot fi transmise in afara SEE doar conform legislatiei in vigoare.


Cine are acces la datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra pot fi transmise producatorilor de software de pe pagina noastra numai in scopul inregistrarii licentelor software si numai cu acordul dumneavoastra. O parte dintre licentele software nu pot fi activate/utilizate fara furnizarea datelor de identificare ale utilizatorilor finali catre producator (denumire, adresa, adresa de email, reprezentant, telefon etc.).

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile noastre. Veti gasi categoriile de terti in cadrul fiecărui proces specific de mai jos.


Care este temeiul legal pentru prelucrare?

Pentru fiecare prelucrare specifica a datelor cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra, va vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizati datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzati.


Care sunt drepturile dumneavoastra?

Dreptul la acces:  

Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta societatea noastra care va va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate: 

Ori de cate ori INTELLITECH va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastraintr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis.

Dreptul la rectificare:  

Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Daca aveti un cont pe site-ul nostru, puteti sa va editati datele cu caracter personal din contul dumneavoastrasi din website-urile INTELLITECH.

Dreptul la stergerea datelor: 

Aveti dreptul sastergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de INTELLITECH, cu exceptia următoarelor situații:

- aveti o solicitare nerezolvata la departamentul vanzari sau suport clienti;

- aveti o comandanefinalizata care nu a fost expediata sau a fost partial expediata;

- aveti o datorie neachitata fata de INTELLITECH;

- daca ati efectuat o achizitie, va vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei in materie de finante - contabilitate de pe teritoriul Romaniei.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:  

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal bazate pe interesul legitim. INTELLITECH nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat dacasocietatea noastra poate demonstra un motiv legitim pentru prelucrare, care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastra de a va opune marketing-ului direct: 

Aveti dreptul sa va opuneti procedurilor de marketing directe, inclusiv analizei profilului in scopuri de marketing direct.

Va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

- urmand instructiunile din fiecare e-mail de marketing;

-printr-un email de dezabonare trimis catre vanzari at intellitech.ro;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii: 

Aveti dreptul sa solicitati ca INTELLITECH sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

- daca va opuneti prelucrarii in baza interesului legitim, INTELLITECH va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.

- daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte, INTELLITECH trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

- daca prelucrarea este ilegala, puteti sa va opuneți stergerii datelor cu caracter personal si sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.

- dacaINTELLITECH nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile in cadrul instantei de judecata.


Cum va puteti exercita drepturile?

Daca aveti orice solicitare legata de drepturile dumneavoastra in ceea ce priveste respectarea protectiei datelor cu caracter personal, puteti trimite un email la adresa vanzari at intellitech.ro. Aceste solicitari vor fi redirectionate intern catre persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter personal.


Responsabilul cu protecția datelor:

Am desemnat un responsabil cu protectia datelor pentru a ne asigura in permanenta ca prelucram datele cu caracter personal intr-o maniera deschisa, precisa și legala. Puteti contacta responsabilul cu protectia datelor la adresa suport at intellitech.ro, mentionand DPO in subiectul mesajului.


Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere:  

Daca sunteti de parere caINTELLITECH va prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne puteti contacta. De asemenea, aveti dreptul sa adresati o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro.


Actualizari ale Politicii de confidentialitate:

Cea mai recenta versiune a Politicii de confidentialitate este disponibilain permanenta pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbari semnificative ale Politicii de confidentialitate, de exemplu scopul pentru care sunt utilizate datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastra.


MAGAZINUL ONLINE


De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona achizitiile online pe site-ul nostru, prelucrand comenzile prin intermediul serviciilor noastre online si va vom trimite notificari privind starea livrarii sau in cazul unor probleme privind livrarea produselor dumneavoastra. Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona platile. De asemenea, va vom folosi datele pentru a trata reclamatiile si garantiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a va identifica si a va confirma varsta legala pentru cumparaturi online si pentru a confirma adresa dumneavoastra partenerilor externi. 


Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

- informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;

- informatii despre plati si istoricul platilor;

- informatii despre comenzi;

Dacă aveți un cont pe site-ul nostru, va vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi:

- contul;

- istoricul comenzilor;


Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele dumneavoastra cu caracter personal transmise unor terti sunt folosite numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus, pentru confirmarea adresei de catre companii externe, pentru trimiterea confirmarii comenzii de catre agentii de comunicare, pentru operatiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare si de distributie in legatura cu livrarea comenzii dumneavoastra. Procesarea platilor de catre furnizorii de servicii de procesare a platilor. 

In general aceste companii beneficiare au un drept sau o obligatie independenta de a va prelucra datele cu caracter personal.


Pentru cat timp va salvam datele?

Va vom pastra datele atat timp cat sunteti un client activ.


MARKETING DIRECT


De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Folosim datele cu caracter personal pentru a va trimite oferte de marketing, sondaje privind informatiile prin e-mail si apeluri telefonice.


Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

- informatii de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numarul de telefon, adresasi codul postal;

- produsele pentru care descarcati versiunea demonstrativa.

Daca aveti un cont pe site-ul nostru va vom prelucra, si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul si calitatea de membru, cum ar fi:

- nume;

- adresa;

- istoricul comenzilor;


Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra atunci cand sunteti de acord cu marketingul direct. 


Dreptul de a va retrage consimtamantul:

Aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Cand faceti acest lucru, INTELLITECH nu va va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informatii pe baza consimtamantului dumneavoastra.

Va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

- urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing

- modificand setarile contului dumneavoastra


Pentru cat timp va salvam datele?

Vom pastra datele dumneavoastra pentru marketing direct pana cand va retrageti consimtamantul. Pentru marketingul prin e-mail va vom considera client inactiv daca nu ati deschis un e-mail in ultimele 6 luni de zile. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi sterse.


CONTUL PE WEBSITE


De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Vom folosi datele cu caracter personal pentru a va crea și administra contul personal. Va vom oferi istoricul comenzilor si detaliile despre comenzile dumneavoastrasi va vom permite sa va gestionati setarile contului. De asemenea, va vom oferi modalitati simple de a va corecta si actualiza informatiile, cum ar fi detaliile de contact si informatiile de plata. Mai mult, va vom permite sa salvati articolele in cosul de cumparaturi.

Pentru a va oferi recomandari relevante privind produsele software va vom prelucra navigarea pe website; istoricul de cumparaturi, precum si datele pe care le-ati trimis prin contul dumneavoastra.


Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra intotdeauna adresa de e-mail si parola pe care ni le trimiteti cand vainregistrati pentru un cont pe site-ul nostru. 

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca alegeti sa ni le furnizati:

- informatii de contact, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon;

- setarile contului;

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca faceti o achizitie:

- istoricul comenzilor;

- informatiile de livrare;

- istoricul platilor.

De asemenea, vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile dumneavoastra:

- istoricul click-urilor;

- navigare si istoricul navigarii.


Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele transmise unor terte parti sunt folosite numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus, pentru a optimiza site-ul web folosim parteneri specializati web si instrumentele de analiza pentru evaluarea produselor.


Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru contul dumneavoastra se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra acordat la crearea contului pe site-ul nostru.

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a va furniza informatii relevante despre produse se bazeaza pe interesul nostru legitim.


Pentru cat timp va salvam datele?

Va vom pastra datele atat timp cat aveti un cont activ pe site-ul nostru. 

Aveti dreptul sa vainchideti contul in orice moment. Daca alegeti sa faceti acest lucru, contul dumneavoastra va inceta sa existe si veti fi considerat inactiv. Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislatia in vigoare si daca exista un litigiu deschis.

Dupainchiderea contului dumneavoastra, datele dumneavoastra vor fi sterse.


Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra:

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza interesului legitim al societatii noastre contactandu-ne la adresa de email vanzari at intellitech.ro. Contul dumneavoastra va fi apoi sters si nu va vom putea oferi serviciile noastre.


SERVICIUL CLIENTI


De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogarile, reclamatiile și garantiile pentru produse, precum si pentru a asigura asistenta tehnica prin e-mail, functia de chat, prin telefon si prin intermediul retelelor sociale.
De asemenea, va putem contacta daca exista o problema cu comanda dumneavoastra.


Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra orice date pe care ni le furnizati, inclusiv urmatoarele categorii de date:

- informatii de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;

- informații despre plati si istoricul platilor;

- informatii despre comenzi;

- toata corespondenta relevanta.


Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus. 


Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se bazează pe interesul legitim al societatii noastre.


Pentru cat timp va pastram datele?

Va vom pastra datele timp de 3 luni pentru jurnalele telefonice si de e-mailuri, iar corespondenta este pastrata timp de 12 luni pentru gestionarea cazurilor. 

Pentru reclamatii, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi salvate timp de 2 ani.


Dreptul de va opune prelucrarii pe baza unui interes legitim: 

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pe baza interesului legitim al societatii noastre. INTELLITECH SRL nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare, care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

 

INDEPLINIREA OBLIGAȚIILOR LEGALE

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta obligatiile legale, hotararile judecatoresti si deciziile autoritatilor.

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea si verificarea datelor contabile in conformitate cu reglementarile privind evidentele contabile.


Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom procesa urmatoarele categorii de date personale:

- numarul comenzii

- numele

- adresa postala

- suma tranzactiei

- data tranzactiei


Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate doar in cadrul companiei noastre sau transmise partenerilor din domeniul juridic.
Vom distribui datele dvs. cu caracter personal companiilor care ofera solutii de sisteme contabile.


Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru ca societatea noastra sa-si indeplineasca obligatiile legale.


Pentru cat timp va salvam datele?

Vom salva datele dvs. in conformitate cu reglementarile de contabilitate din Romania.


COOKIE-URILE

Un cookie este un fisier text care se salveaza pe calculatorul sau pe dispozitivul dumneavoastra mobil si, in timpul vizitelor ulterioare, este recuperat din acestea. Dacă utilizati serviciile noastre, vom presupune ca sunteti de acord cu utilizarea unui astfel de cookie.


Cum folosim cookie-urile?

Utilizam cookie-uri permanente pentru a stoca pagina de start si detaliile dumneavoastra dacă selectati „Tine-ma minte” atunci când vă conectati la site. 

Utilizam cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci cand folositi functia de filtrare a produselor, pentru a verifica dacă sunteti conectat sau daca ati adaugat un articol in cosul de cumparaturi. 

Folosim cookie-uri proprii si terte pentru a colecta statistici si date ale utilizatorilor in forma agregatasi individualain instrumente de analiza pentru a ne optimiza site-ul si pentru a va oferi materiale de marketing relevante.  

Unele cookie-uri terte sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre si sunt in afara controlului nostru. Acestea sunt setate de catre furnizorii de social media, cum ar fi Twitter, Facebook si Vimeo, si se refera la capacitatea utilizatorilor de a partaja continut de pe acest site, asa cum indica pictograma respectiva.

De asemenea, folosim cookie-uri terta parte care urmaresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a va oferi marketing pe alte site-uri/canale.


Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Va vom conecta ID-ul de cookie numai la datele cu caracter personal trimise si colectate in legatura cu contul dumneavoastra, numai daca sunteti conectat(a) la contul dumneavoastra. 


Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus, un instrument de analiza este folosit pentru a colecta statistici in scopul optimizarii site-ului nostru si pentru a va prezenta materiale relevante.


Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Va vom conecta cookie-urile la datele cu caracter personal numai daca sunteti conectat la contul dumneavoastra. Daca sunteți conectat(a) la contul dumneavoastra, temeiul juridic este bazat pe interesul nostru legitim. 

Daca sunteti conectat(a) la cont, temeiul juridic este onorarea termenilor și conditiilor afisate pe website.   



Versiune Document R1 din 17.05.2018